Leveringstid: 2-4 dage
Gratis levering/Gratis retur

Søg

PERSONDATAPOLITIK

Hos A/S Deres Design er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Vi opdaterer løbende nærværende persondatapolitik i overensstemmelse med interne processer og behørig tilpasning til gældende lov. A/S Deres Design sikrer fuld fortrolighed i forbindelse med dine persondata. Vi er ansvarlige for persondata oplyst via www.sparkz.dk, og vi videregiver kun dine oplysninger til tredjemand i forbindelse med den service, vi skal levere til dig.

Yderligere videregives eller sælges oplysninger ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Indsamling af oplysninger
A/S Deres Design indsamler oplysninger om dig, når du aktivt indtaster oplysninger på www.sparkz.dk, tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver en bestilling, deltager i konkurrencer og/eller deltager i andre aktiviteter på hjemmesiden. Vi indsamler og opbevarer f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt øvrige nødvendige oplysninger for at kunne tilbyde dig vores service. 

Anvendelse af oplysninger
Oplysningerne bruges kun til det formål, de er indtastet til - f.eks. at gennemføre et køb på www.sparkz.dk. Endvidere anvendes oplysningerne til generel analyse af trafikken på hjemmesiden, som bruges til at optimere din brugeroplevelse.

Ændring af oplysninger
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge dine personoplysninger. Du har også ret til at få adgang til dine oplysninger og se eller ændre oplysningerne, hvis de er ukorrekte. Du har også ret til at få slettet oplysningerne. Ønsker du adgang til dine oplysninger, kan du kontakte vores kundeservice på support@sparkz.dk, som er klar til at hjælpe dig.


COOKIES

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet, når du besøger et website, således at din enhed kan genkendes næste gang, du besøger hjemmesiden. Cookies er pålidelige filer, der ikke kan afvikle programkode, overføre virus eller indsamle informationer om, hvad du i øvrigt anvender din computer til.

Brug af cookies
A/S Deres Design anvender cookies til følgende formål: funktionalitet, webstatistik, samt salg og annoncering. Vi anvender ikke cookies til at gemme eller indsamle personoplysninger. De funktionelle cookies anvender vi for at sikre os, at vores online shop fungerer efter hensigten, hvilket blandt andet omfatter at kunne tilføje varer til indkøbskurven og gennemføre en handel. Der gemmes ingen personlige informationer og disse cookies slettes automatisk, når browseren lukkes.

Sådan undgår du cookies
Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan brugen afvises ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Du skal være opmærksom på, at det kan have betydning for din købsoplevelse, når du besøger www.sparkz.dk, hvis du ikke ønsker at anvende cookies.