Leveringstid: 2-4 dage
Gratis levering/Gratis retur

Søg

RETURRET OG RETURNERING

14 DAGES FULD RETURRET

Du har 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager din ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, weekend, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 
Hvis du som kunde ønsker at benytte din 14 dages returret, må varen ikke være anvendt, mærkaterne skal stadig sidde på varen, og den skal i øvrigt være i ubrugt stand som ved modtagelsen. Modtager vi en brugt vare, vil der blive fratrukket en værdiforringelse på op til 100%.

Som kunde betaler du selv i de fleste tilfælde for returneringen. Har du betalt med kort, tilbagebetales pengene for de returnerede varer til dit anvendte kreditkort. Har vi sendt en forkert eller defekt vare, står vi naturligvis for returportoen.

Du skal regne med, at det kan tage op til 2 uger, fra du har sendt din vare retur, til vores lager har modtaget og registreret din retur. Har du betalt med kort, kan det tage 3-5 bankdage, før pengene er tilgængelige på kortet igen.

Du er ansvarlig for varen, indtil vi har modtaget den – gem venligst din postkvittering som dokumentation.

Returpakker skal sendes med omdeling. Vi accepterer ikke returpost sendt til posthus eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken sendes retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer tilfalder afsenderen. 

Ordrebekræftelse, eller en kopi heraf, samt returformular skal vedlægges returforsendelsen.

BEMÆRK: Ved værdiforringelse kan du miste retten til dit returbeløb helt eller delvist. Dette kan ske, hvis varens værdi er forringet, fordi du:

- har taget varen i brug
- hvis prismærke/hang tag er aftaget helt eller delvist
- hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
- har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og måde, hvorpå denne fungerer. Emballagen/indpakningen af varen anbefales behandlet med omhu, så du kan genbruge den til en eventuel returnering. 

Vær opmærksom på, at det på nuværende tidspunkt desværre ikke er muligt at returnere online køb i vores fysiske butikker.