Privatlivspolitik

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bl.a. bruges til forbrugeranalyser, samt tilpasning og forbedring af vores indhold. Hos JNG Holding 2012 ApS er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Vi opdaterer løbende nærværende privatlivspolitik i overensstemmelse med interne processer og behørig tilpasning til gældende lov.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Indsamling af oplysninger
JNG Holding 2012 ApS indsamler oplysninger om dig, når du aktivt indtaster oplysninger på www.sparkz.dk, tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver en bestilling, deltager i konkurrencer og/eller deltager i andre aktiviteter på hjemmesiden. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Anvendelse af oplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Derudover bruges de til at registrere dine køb og betalinger, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt - som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til generel analyse af trafikken på hjemmesiden, samt optimering af vores services, indhold og af din brugeroplevelse.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Vi sælger, deler eller overfører ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart, med mindre andet er beskrevet i denne privatlivspolitik. Med det formål at supportere vores forretning kan leverandører eller tredjeparter (som f.eks. kreditkortselskaber, kundeserviceleverandører eller shippingfirmaer) foretage behandling af dine oplysninger, men kun i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion, du har anmodet om.

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til eller gøre indsigelse mod, at vi må bruge dine personoplysninger. Du har også ret til at få ændret dine oplysninger, hvis de er ukorrekte eller at få dem slettet. Ønsker du adgang til dine oplysninger, kan du kontakte vores kundeservice på support@sparkz.dk, som er klar til at hjælpe dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

COOKIES

Vores hjemmeside anvender cookies, der er små tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil og/eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er pålidelige filer og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus eller indsamle oplysninger om, hvad du i øvrigt anvender din computer, mobil og/eller tablet til.

Brugen af cookies
JNG Holding 2012 ApS anvender cookies til følgende formål: funktionalitet, webstatistik, samt salg og annoncering. Vi anvender ikke cookies til at gemme eller indsamle personoplysninger. De funktionelle cookies anvender vi for at sikre os, at vores hjemmeside fungerer efter hensigten, hvilket blandt andet omfatter at kunne tilføje varer til indkøbskurven og gennemføre en handel.

Vi samarbejder med tjenesteudbydere om indsamling af webstatistik. Cookies fra disse udbydere giver os blandt andet mulighed for at se, hvilke sider der besøges, samt hvor trafikken kommer fra. Vi bruger oplysningerne til at måle og forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside, og til opfølgning på salg og annoncekampagner.

Derudover benytter vi os af partnere, der hjælper os med at holde styr på brugeraktiviteter, udbytte af onlineannoncering samt til at levere målrettede onlineannoncer, når du besøger andre hjemmesider. Disse tjenester kan bruge tredjepartscookies, der leveres af vores partnere.

Vi samarbejder med og anvender cookies fra følgende tjenesteudbydere på hjemmesiden:

  • Google (Google Analytics til webstatistik og Google AdWords til salgsoptimering)
  • Facebook
  • MailChimp
  • Sleeknote

Sådan undgår du cookies
Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan brugen afvises ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, hvilket kan have betydning for din købsoplevelse, når du besøger www.sparkz.dk.

UDGIVER
Hjemmesiden www.sparkz.dk ejes og publiceres af:

SPARKZ
JNG Holding 2012 ApS
Kattesundet 4, 2. sal
DK-1458 København K
CVR-nr.: 34218501
Telefon: +45 3395 0237
E-mail: support@sparkz.dk